Skreddersydde nettbaserte regnskapstjenester

Sports Accounting AS tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset hver enkelt bedrift. Ønsker du å gjøre deler av regnskapet selv? Kanskje du helst vil fokusere på andre arbeidsoppgaver og sette bort regnskapet til en profesjonell? Vi finner løsningen som passer deg og ditt firma best.

Riktig erfaring betyr et ryddig regnskap

Med lang erfaring fra en mengde forskjellige bransjer vet vi hva som kreves for et ryddig og profesjonelt utført regnskap. Enten du er et idrettslag med behov for komplekse løsninger, eller et lite aksjeselskap med enklere behov - hos oss får du regnskapsføringen akkurat slik du vil ha det.

Regnskapsføring

Aure Regnskap og Data AS hjelper deg med hele eller deler av regnskapet. I vårt digitale regnskapssystem velger du selv hvilke deler av regnskapet du vil utføre selv. Hos oss får du et skreddersydd tilbud for regnskapet i din bedrift.

Årsregnskap

Vi tar årsoppgjør og leverer årsregnskap og ligningspapirer etter lovkravene for din virksomhet.

Lønn

En viktig del av ethvert firma er utbetaling av lønn. Dette må gjøres til korrekte tider for å bevare de ansattes tillitt. Vi har full kontroll på utbetaling av lønn, pensjon, sykepenger, avgifter og feriepenger.

Rådgivning

Med vår opparbeidede erfaring innen faget, er vi sikre på at du som kunde kan dra nytte av vår kunnskap. Vi ønsker spesielt idrettslag velkommen da vi har meget god kompetanse på dette feltet.

Har du spørsmål om våre tjenester, eller er det noe du trenger svar på?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat!